Parlament

Parlament

2014. május 5., hétfő

Orsi újra itthon volt

Orsi és barátja hazajöttek húsvétra és két hétig maradtak. Bori az érkezés napjához ezt írta: Orsi hazajön. A távozáshoz pedig: Orsi hazamegy. Lassanként két hazája lesz.
Nagyszombaton érkezett, így részt vehetett a lányok hagyományos tojásfestésében.
Bori, Orsi és Petra húsvéti tojást festenek
A húsvéti sonkából szívesen falatozott, de mivel még tartott a peszáh, kovászos pékárút nem fogyasztott hozzá, csak maceszt. Hát ez elég viccesen volt multikulti.
Természetesen a legtöbbet rég nem látott barátnőivel, osztálytársaival volt együtt. Többször bent volt az iskolában is volt tanárait meglátogatni, közös buliban volt egykori osztályfőnökével, vendégségben volt egykori angol tanárjánál. Legjobb barátnőjével még színházban is voltak.
Orsi a barátnőivel

Persze sok közös családi program volt a nagyszüleivel, unokatestvéreivel, még Kati 90 éves nagybátyját is meglátogatta. Voltak Borival és Katival shoppingolni, szemüveget is csináltatott. Együtt kimentünk a könyvfesztiválra is a Millenárisra.
Testvéreivel a Millenárison

Május 1-én még Angyali-szigetre is kijött a családdal, élveztük a kellemes tavaszt és a szemközti majálisi műsort.
Testvéreivel és Eszterrel Angyalin
Együtt ünnepelhettük a születésnapomat és az anyák napját is. És persze sokat társasoztunk és filmeztünk. Megnéztük a már családi kultfilmnek számító Jégvarázst, a Made in Hungáriát és a Gru-t. Ja, és kiolvasott négy 500 oldalas  könyvet.
A két hét alatt szinte nem volt két alkalom, amikor egyformán aludtunk. Egyszer egy, egy másik alkalommal két barátnője aludt nálunk, de volt, hogy Petra aludt az ő szobájában, vagy Orsi Petra szobájában.
És ami a legfontosabb: megvásároltuk a repülőjegyeket nyárra Izraelbe. Reszkess Izrael, megy a Pál család!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése