Parlament

Parlament

2012. március 9., péntek

Pistike és a tanító néni

Pistike jó tanuló. Persze nem a legjobb az osztályban, de szépen fejlődik. Matekból két jegyet is javított, majdnem folyékonyan tud már olvasni, és környezetből gyakran kap piros pontot.
Korábban Pistike kifejezetten rossz tanuló volt, gyakran nem írta meg a házi feladatot, tornaórára nem vitt tornacipőt. Amióta új tanító néni van, sokat javított.
Sajnos Pistike sokat verekszik az osztálytársaival, különösen a padszomszédjával. De nem ez a legnagyobb baj. Óra közben sokszor közbekiabál, és azt állítja a tanító néniről, hogy - khm - nem úrinő.
Hát szó, ami szó, a tanító néni tényleg egy ordas kurva. Már megvolt neki az összes férfi kolléga, nem túl magas pedagógusi fizetését azzal egészíti ki, hogy telefonhívásra házhoz megy szexuális szolgáltatásokat nyújtani, sőt, az iskolában néhány érettebb fiú tanulót is megrontott már.
Bezzeg a régi tanító néni egy aggszűz volt. Tanítani azt nem tudott, ezért inkább a gyerekeket terrorizálta, árulkodásra buzdított. Pistike csendesen meghúzta magát ezért kegyelem kettessel ellavírozott. Mostanában Pistike gyakran emlegeti a régi tanító nénit, hogy az milyen rendes volt, miközben az új tanító néniről fennen hirdeti, hogy nem legitim és egy vidéki kócerájt sem tudna elvezetni, nemhogy a 3.B osztályt.
Nemrégiben a tanító néni ultimátumot adott Pistikének. Azt mondta neki, hogy látja rajta, milyen szépen fejlődik a tanulmányi eredménye, de ha nem békül ki a padszomszédjával és nem fejezi be a tanórák megzavarását, akkor nem jöhet el az osztálykirándulásra. Pistike ezért most mindenkinek panaszkodik, hogy a tanító néni pikkel rá. Pont most, amikor ilyen sokat javított. Nektek mi a véleményetek?

Mikor gyermek valék, úgy szóltam, mint gyermek, úgy gondolkodtam, mint gyermek, úgy értettem, mint gyermek: minekutána pedig férfiúvá lettem, elhagytam a gyermekhez illő dolgokat.
(1KOR 13,11)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése